Greed.dk - Inspiration til iværksættere og selvstændige
vind en reklamefilm

Vind en reklamefilm til brug på sociale medier m.m.

Der er ingen tvivl om, at video er et super stærkt medie, når det kommer til annoncering på sociale medier. Deltag i konkurrencen om at få lavet din helt egen af slagsen.

At lave sin egen kan være både skræmmende (især hvis du skal være foran kameraet) og tidskrævende (især hvis du ikke ved, hvordan man gør).

Derfor har vi valgt at udlove en gratis reklamefilm.

Det er super nemt at deltage. Og det koster ikke noget.

Sådan deltager du i konkurrencen

Det eneste du skal gøre er, at joine os andre inde i gruppen Iværksætterland på facebook.

Du er sikkert allerede medlem af andre grupper, så vi behøver næppe at fortælle dig, at du altid kan melde dig ud af gruppen igen og at det selvfølgelig ikke koster noget.

Hvorfor gør vi det?

Jamen, vi gør det sådan set bare, fordi vi så gerne vil have dig som medlem i vores lille hyggelige gruppe (vi er ca. 100 medlemmer pt).

I gruppen kan du i øvrigt både få inspiration fra andre iværksættere og selvstændige. Du kan reklamere for din egen virksomhed og dine produkter eller serviceydelser. Og du kan dele dine erfaringer til glæde for alle os andre.

Sådan finder vi en vinder

Konkurrencen løber frem til og med fredag d. 1. maj 2020. Mandag d. 4. maj vil vinderen blive offentliggjort her på siden og naturligvis inde i gruppen.

Vinderen bliver fundet ved tilfældig lodtrækning blandt alle medlemmer af facebookgruppen Iværksætterland (eksisterende medlemmer fredag d. 1. maj 2020).

Du melder dig ind i gruppen her og deltager så helt automatisk i konkurrencen: Iværksætterland på Facebook

Hvad kan du forvente, hvis du vinder?

Det er naturligvis ikke en kæmpe Hollywood-produktion, du i givet fald vinder. Og vi kan heller ikke garantere, at Steven Spielberg bliver instruktør på projektet (han er vist i gang med en eller anden film).

Men du kan se et eksempel på en reklamefilm lige her (og din vil minde meget den – sådan konceptuelt i hvert fald).

Videoen her er for rengøringsfirmaet Sauber Rengøring & Service.

Det med småt

Du vil ikke have mulighed for at komme med rettelser (jo jo, bevares – småting) og vi bestemmer helt egenrådigt tekst m.m. (naturligvis efter at vi har sat os ind i din virksomhed).

Og det er altså en take-it-or-leave-it præmie. Det håber vi, er ok. ♥

Hvorfor så disse ovenstående strikse regler? Jo, fordi ellers kan det meget hurtigt stikke helt af og blive en yderst bekostelig affære for os – især hvis vi regner timeforbrug med. Og det gør vi. 🙂

Præmien har en værdi af ca. 5.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Du kan til enhver tid melde dig ud af facebookgruppen igen og stadig beholde præmien. Men du kan kun deltage i konkurrencen, hvis du er medlem på udtrækningstidspunktet (fredag d. 1. maj 2020).

Hvis du vinder, så er den færdige video din for tid og evighed og du kan bruge den til hvad du har lyst til. Alle rettigheder (videoklip og lyd) er købt og betalt af os.

Vi leverer videoen i en kvalitet, der kun er egnet til sociale medier og web (ikke tv og biograf).

Michael Bang